Termeni si Conditii

TERMENI   SI  CONDITII  DE  UTILIZARE  WWW.AnunturiMii.ro

Obiectul acestor termeni si conditii il reprezinta serviciile oferite de AnunturiMii.ro.
Servicii gratuite:

      Servicii cu taxa:

 

Site-ul AnunturiMii.ro contine anunturi postate de utilizatori si spatii publicitare  - furnizate de website, parti terte sau de catre Google prin cookie DART - prezente in fiecare pagina. Prin aceeptarea acestor termeni si conditii sunteti de accord implicit si cu prezenta acestora.Valabilitatea anunturilor gratuite postate pe site este nedeterminata. Valabilitatea banner-elor publicitare este cea convenita la achizitionarea spatiului publicitar : 1 luna, 3 luni, 6 luni sau 12 luni.

 

Prin accesarea si/sau utilizarea site-ului www.AnunturiMii.ro va dati acordul privind prezentul contract de utilizare. Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare trebuie sa fie integrala, continutul avand caracter obligatoriu indiferent de utilizator.
AnunturiMii.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii  si conditiile contractuale. Modificarile aduse vor fi disponibile in aceasta pagina, pe care va sfatuim sa o vizitati periodic pentru a fi la curent cu termenii si conditiile actuale. Prezenta pagina este singura modalitate de informare privind modificarile aduse.
Daca o parte a acestor termeni si conditii sunt considerate invalide de catre organele abilitate, restul termenilor si conditiilor raman aplicabile si in vigoare.
www.AnunturiMii.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor in orice moment.

Adauga Anunt
Am uitat parola
Curs Valutar
Publicitate-Online